AK Parti Milletvekili Ekmekci: 'Kadınların sesi olacağım'

AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, TAŞIKO'yu ve Kastamonu Sebzeciler ve Meyveciler Odası'nı ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Ekmekci: 'Kadınların sesi olacağım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, TAŞIKO’yu ve Kastamonu Sebzeciler ve Meyveciler Odası’nı ziyaret ederek Türk Anneler Derneği Şubesi’nin proje kapanış toplantısına katıldı.

TAŞIKO ziyaretinde TAŞIKO Başkanı Ahmet Sarıahmetoğlu ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Milletvekili Ekmekci; “Kastamonu'nun yükünü taşıyan cefakar kamyoncularımız. Memleketimize kattığınız emekleriniz için öncelikle her birinize teşekkür ederim. Yazın ayrı dert kışın ayrı dert yollarda yılmadan mücadele veriyorsunuz. Memleket size minnettar. Elbette sorunlarınız var. Ancak hiçbir sorun aşılamayacak büyüklükte değil. Taleplerinizi başkanımızdan dosya olarak alacağım. Önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanımız liderliğinde hükümetimizin kurulması ile birlikte sizin vekiliniz olarak çalışmaya başlayacağım. TAŞIKO ilimizin gözbebeği. Elbette gereken önem ve kıymeti hassasiyetle göstereceğim. 14 Mayıs'ta halkımız bizi destekledi. Teşekkür ederim. Oy verenin de vermeyenin de vekiliyim. Milletvekili seçimi bitti. Pazar günü Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu var. Sizlerden Cumhurbaşkanımız için oy istiyorum. Gelin hep birlikte Cumhurbaşkanımızı seçelim ve ülkemizi Türkiye Yüzyılı'nda elbirliği yüceltelim. Vereceğiniz desteğe şimdiden teşekkür ediyorum. Sizin de ülkemizin de yolu açık olsun” dedi.

“KADINLARIN SESİ OLACAĞIM”

AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, Türk Anneler Derneği Kastamonu Şubesi’nin proje ortakları ile birlikte gerçekleştirdiği “Sağlıklı Toplumsal Gelişim İçin Farkındalık Yaratıyoruz” projesi kapanış toplantısına katıldı. Milletvekili Ekmekci; “Kastamonu’nun Şerife Bacı’larını sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Tarihimizin her döneminde Kastamonu kadını önde yürümesini bildi. Barış zamanı tarlasında, dokuma tezgahlarında, savaş zamanı kağnısı ile cephe hattında. Bugünün Şerife Bacı’ları da üzerlerine düşen toplumsal sorumlulukları yerine getiriyor. Türk Anneler Derneği Kastamonu Şube’miz kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği toplumsal projelerden birini daha başarı ile sonuçlandırdı ve yeni projelere yelken açtı. Söylememe hiç gerek yok ama yine de söyleyeyim. Türk Anneler Derneği’mizin her projesinde yanlarında olacağım. Diğer kadın derneklerimizin de her projelerine içlerinden biri olarak destek vereceğim. Seçim sürecinde hep söyledim, Kastamonu kadınlarının vekili olacağım. TBMM’de, bakanlıklarda birlikte konuşacağız, birlikte yürüyeceğiz. Çok partili dönemde Kastamonu ilk kadın vekilini çıkardı. Hakkını vereceğim. Onur ve gurur duyacağınız bir vekili Meclis’e gönderiyorsunuz. Kadınların sesi olacağım” ifadelerini kullandı. 

“ODA ÜYELERİMİZİN DESTEKÇİSİ OLACAĞIM”

Kastamonu Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Yücel Gedik ve üyeler tarafından karşılanan Milletvekili Ekmekci, burada yaptığı konuşmada 28 Mayıs’ta ikinci turu yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi için destek istedi. Oda üyelerinin meslekleri ile ilimiz için verdikleri emeğin farkında olduğunu kaydeden Milletvekili Ekmekci, “Her zaman her sorununuzda yanınızda olacağım” dedi.

Bakmadan Geçme