• Haberler
  • Spor
  • Amed Sportif Başkanı Elaldı, Kastamonuspor'u Görmezden Geldi!

Amed Sportif Başkanı Elaldı, Kastamonuspor'u Görmezden Geldi!

Amed Sportif Faaliyetler Başkanı Aziz Elaldı, şampiyonluk yarışında kendilerinin 7 puan önünde olan GMG Kastamonuspor'u görmezden geldi!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un lideri GMG Kastamonuspor’un rakiplerinden Amed Sportif Faaliyetler, Teknik Direktör Serdar Bozkurt’la yollarını ayırdı.

Amed Sportif Faaliyetler Başkanı Aziz Elaldı, Amed 6 Pas YouTube kanalında yaptığı açıklamada; “Hocamızla doku uyuşmazlığı oluştu. Kötü enerji vardı. İnancımızı yitirmedik. Elimizden ne geliyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

Kastamonuspor'u Görmezden Geldi

Amed Sportif Başkanı Elaldı, Kastamonuspor'u Görmezden Geldi!

Amed Sportif Faaliyetler Başkanı Aziz Elaldı, taraftarına çağrıda bulunarak umutsuzluğa kapılmamaları gerektiğini söyledi. Ligin ikinci devresi ve şampiyonluk yarışıyla ilgili de düşüncelerini paylaşan Elaldı, kendilerinin 7 puan önünde olan ve Diyarbakır'da oynanan maçta kendilerine ilk yenilgiyi tattırarak liderlik koltuğuna oturan GMG Kastamonuspor'u yarışın içinde saymadı!

Elaldı yayında birden fazla kez şampiyonluk yarışının Iğdır ve Amedspor arasında geçeceğini Menemen’in de yarışta olacağını belirtirken; Iğdır’ın ve Amedspor’un 7 puan, Menemen’in 12 puan önünde olan Kastamonuspor’u görmezden geldi!

Amed Sportif Başkanı Elaldı, Kastamonuspor'u Görmezden Geldi!

Yorumlar 1
cancanan 27 Aralık 2023 05:02

Başkan senin takımının o oyunuyla 2.sırada olması bile sürpriz. Normalde orta sıralar hakkınız. Son 7 maçta 2 galibiyet alabilmişsin zoraki. Senin takımının gol bile atamadığı yenildiği veya berabere kaldığı takımları Ksk eze eze ve antrenman yapar gibi oynayıp da yeniyor. 2 devre Kastamonuya geleceksiniz 3-4 tane atıp sizi memleketinize uğurlarız hayırlısıyla. Üzülmeyin seneye biraz daha çalışırsanız siz de başarılı olursunuz. Kastamonunun adını anmamanız da bura insanının pek de umurunda olmaz. Şehitler gaziler ve evliyalar diyarı memleketimizin değerli ve müstesna halkı da sizi pek umursamayacaktır.

Bakmadan Geçme