Bahçeşehir Anadolu Lisesi'nden mezuniyet töreni

Özel Kastamonu Bahçeşehir Anadolu Lisesi 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu'nda yapıldı.

Bahçeşehir Anadolu Lisesi'nden mezuniyet töreni
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Mezuniyet Töreni’nde konuşan Özel Kastamonu Bahçeşehir Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Bakmaz, “Kıymetli velilerimiz, sizlerden bizlere emanet olan değerli evlatlarınızı; öğretmenlerim ve tüm çalışma arkadaşlarımla özgüveni yüksek, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü, ülkesini ve insanları seven bireyler olarak, sizlere tekrar takdim etmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Her daim bizimle birlikte olduğunuz desteğinizi bizden esirgemediğiniz için de siz kıymetli velilerimize çok teşekkür ediyorum. Değerli öğretmen arkadaşlarım, Bir anne şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığınız bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz şefkati rehberlik, emek ve ilgi için sizlere de ne kadar teşekkür etsem azdır. Çocuklarım, evlatlarım sizler bizler için çok Kıymetlisiniz ve inanın çok özelsiniz. Dört yılımızı birlikte tamamlıyoruz. Bu süreç kolay geçmedi tabii ki. Tecrübeler edindik, güldük, ağladık, sevindik, üzüldük, kaybettik ama kazandık da. Sizler zamanın çok daha hızlı akacağı en güzel yıllara geldiniz. Bu süreçte tökezlediğiniz, yardıma ihtiyacınız olduğu her anda bizler yine burada sizleri bekliyor olacağız” dedi.

“ÜLKEMİZİN UMUDU VE GÜVENCESİ SİZLERSİNİZ”

Bakmaz konuşmasının devamında; “Sevgili gençler, okula ilk başladığınız günden bugüne değin bilgi ve erdemle donatıldınız, bugün ise bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizlerin gelecekte okulunuzu bizleri ve ailelerinizi en i iyi şekilde temsil edeceğine olan inancım tamdır. Nitekim bu inancımı da beraber olduğumuz süre boyunca bizlere ispatladınız.  Sizler üç şeyden asla vazgeçmeyiniz. Sağlık, saygı ve sevgi. Bu üç şey size, ailenize ve ülkemize mutluluk getirecektir. Sağlıklı düşünen insan çok çalışacak, saygılı olan kişi başkalarını fark edecek ve sevgi dolu kişi de başta kendi ülkesi olmak üzere tüm insanlığı sevecektir. Ülkemizin umudu ve güvencesi sizlersiniz. Hayal kurmaktan ve hayallerinizin peşine düşmekten çekinmediğiniz, hayatınızı kendinizin şekillendirdiği, yarını düşünürken bugünü de kaçırmadığımız bir yaşam diliyorum. Yolunuz sansınız ve bahtınız açık olsun sevgili evlatlarım. Hepinizi saygı ve sevgiyle kucaklıyorum” ifadelerini kullandı. 

Program öğrencilerin foto ve slayt gösterimi, öğrencilerin okul derecesinin açıklanması, okul birincisi Merve Kalenderoğlu’na Okul Yönetim Kurulu temsilcisi Ayşenur Arslan Tosun, Okul ikincisi Sezin Acar’a Okul Müdürü İsmail Bakmaz ve Okul üçüncüsü Asyanur Çetinkaya’ya Bahçeşehir Koleji İlköğretim Okul Müdürü Şükran Sayım’ın plaket vermesi ile devam etti. Yaş kütüğüne okul birincisi Merve Kalenderoğlu yaş kütüğüne ismi yazılı plaketi çaktı.

BAYRAK FLAMA TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Okul mezunları adına Ünal Şahin konuşma yaptı. Bayrak flama teslim töreni yapıldı. Program sonunda da öğrencilerin mezuniyet belgeleri okul müdürü ve öğretmenleri tarafından verildi. Beden Eğitim Öğretmeni Fatih Dereli eşliğinde öğrencilere mezuniyet yemini ettirildi. Yemin sonrasında da öğrenciler keplerini havaya fırlattı.

Bakmadan Geçme