Derdiyok, İnebolu ve Doğanyurt'tu İnceledi

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok beraberinde, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Kepiçoğlu ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir ile birlikte İnebolu Devlet Hastanesi, İnebolu Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nda incelemelerde bulundu.

Ziyarete eşlik eden İnebolu Devlet Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Memiş, Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Dinçer, İdari Mali İşler Müdürü Metin Gürel, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dilek Seher Yurtaydın Yıldırım, İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Hakan Sarımehmetoğlu nezaretinde; İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok hastanede yatarak tedavi gören vatandaşlarla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. İl Sağlık Müdürü Derdiyok, hastanede görev yapan hekimler ile genel konularda yaptığı toplantının ardından, görev yapan tüm personeller ile de görüşerek, hastane içi sağlık alanlarını da gezip, İnebolu Toplum Sağlığı Merkezi ve İnebolu 31 nolu Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti.

Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Şefika Akbaba ve ASM’de Aile Hekimi Dr. Songül Büyükçağlayan ile de görüşüp ilçedeki sağlık hizmeti sunumu ve genel konular hakkında bilgi alışverişinde incelemelerde bulunan Derdiyok, ziyaretin ardından İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar’a da nezaket ziyaretinde bulundu. 

Doğanyurt’ta İncelemede Bulundu

İnebolu’daki ziyaretin ardından Çağdaş Derdiyok, Doğanyurt İlçe Devlet Hastanesi, Doğanyurt Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda incelemelerde bulundu.

Ziyarete eşlik eden Doğanyurt İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ayşenur Cengiz, İdari Mali İşler Müdürü Elif Bay, Evde Sağlık Hizmetleri Sorumlu hekimi Dr. Osman Yılmaz, Dr. Hüseyin Rasim Can Yoldaş, Aile Hekimi Uzm. Dr. Ezgi Yiğit Ercan nezaretinde; İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Doğanyurt İlçe Devlet Hastanesi için, Diyaliz Ünitesi, yataklı servis ve Diş ünitelerinin planlamaları konularında değerlendirmelerde bulunup, ardından ilçedeki sağlık hizmeti sunumu ve genel konular hakkında bilgi alışverişi ve incelemelerde bulundu. 

Bakmadan Geçme