• Haberler
  • Spor
  • GMG Kastamonuspor, Arnavutköy'ü 3 golle geçti

GMG Kastamonuspor, Arnavutköy'ü 3 golle geçti

GMG Kastamonuspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk devrenin kapanış maçında Kuzey Marmara AŞ Arnavutköy Belediyespor'u konuk etti. Gazi Stadı'nda oynanan karşılaşma, GMG Kastamonuspor'un 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

GMG Kastamonuspor, TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta ilk devrenin kapanış maçında Kuzey Marmara AŞ Arnavutköy Belediyespor’u konuk etti. Gazi Stadı’nda oynanan karşılaşma, GMG Kastamonuspor’un 3-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.

Kar yağışı sonrası kapanan zemini elverişli hale getirmek için yapılan çalışmalardan dolayı 1 saat geç başlayan müsabaka ağır bir zeminde ve soğuk bir havada oynandı. GMG Kastamonuspor 9’uncu dakikada İsmail Güven’le golü buldu. Arnavutköy Sirac ile 42. dakikada 1-1’lik eşitliği yakaladı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

KSK, İkinci Yarıda Güldü

Kastamonuspor maçın ikinci yarısına golle başladı. Golcü oyuncusu Okan Eken 47. dakikada bir karambol sonrasında golü bularak skoru 2-1’e getirdi. Bu gol Eken’in bu sezonki 9’uncu golü oldu.

GMG Kastamonuspor’un hakim olduğu ikinci devrede, dakikalar 68’i gösterirken bu kez bir başka golcü Yusuf Türk sahne aldı. Okan Eken-İlyas Kubilay-Yusuf Türk paslaşması, Türk’ün düzgün bir vuruşla ağları havalandırmasıyla sona erdi ve Kastamonuspor farkı ikiye çıkardı (3-1). 

Maçta başka gol olmadı ve karşılaşma temsilcimizin 3-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Amed Yenildi, Fark Arttı

Amed Sportif Faaliyetler, Menemen Futbol Kulübü deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Iğdır’ın kazandığı haftada Amed ve Iğdır 36 puanla ilk devreyi tamamladı. GMG Kastamonuspor, en yakın rakibinin 7 puan önünde, ilk devreyi büyük bir avantajla noktaladı.
 

Bakmadan Geçme