• Haberler
  • Spor
  • Kastamonu Belediyespor'un Rakibi Konyaaltı Belediyespor

Kastamonu Belediyespor'un Rakibi Konyaaltı Belediyespor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün Dörtlü Final'deki rakibi Konyaaltı Belediyespor oldu.

Dörtlü Final ilk eşleşmesinde Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü’ne iki maçta da mağlup olarak şampiyonluk şansını yitiren Kastamonu Belediyespor, 3-4’üncülük maçında Konyaaltı Belediyespor’la eşleşti. Antalya temsilcisi de Dörtlü Finaldeki ilk iki maçında Yenimahalle Belediyespor’a mağlup olmuştu.

Play-Off 3-4’üncülük serisi 3 maç veya 2 galibiyet üzerinden oynanacak. İlk iki maç Antalya Konyaaltı’nda gerekirse 3’üncü maç Kastamonu’da oynanacak. Bu turda mağlup olan takım, sıralama etabını beşinci bitiren takımla 4-5’incilik maçı oynayacak.

3-4’üncülük Statüsü

Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakaları sonucunda tur atlayamayan iki (2) takım arasında oynanacak. Üçüncülük, dördüncülük serisi üç (3) müsabakalık serilerde iki (2) galibiyet üzerinden oynanacak.

Bu serinin ilk iki (1 ve 2’nci) maçı normal sezonu üst sırada tamamlayan takımın, üçüncü maçı normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın sahasında oynanacaktır. Seride 2 maçı kazanan takım Kadınlar Süper Ligi Üçüncüsü olur, diğer takım ise Şampiyonluk Etabını Dördüncü olarak tamamlar.

‘Play-Off Şampiyonluk Etabını’ dördüncü (4’üncü) olarak tamamlayan takım, ‘Sıralama Etabı’ beşincisiyle (5’inci) Asıl Lig Sıralaması için dördüncülük beşincilik maçı oynayacak.

Bakmadan Geçme