Cem Başar

Kırsal Alanda Seçim

Cem Başar

Seçimlerin yaklaştığı bugünlerde tüm adaylar projelerini açıklarken özellikle kırsal alanda yaşayan insanlar da aday olan siyasetçilerden kırsal alanda yapılacak hem tarımsal projeleri hem de adayların kırsal alanda yaşayan vatandaşların sosyal anlamda gelişmesi için yapılacak projelerini merak etmektedir.

İlimizde belediye sınırlarında aktif adayların yarışmasının yanı sıra özellikle kırsal alanda da il genel meclisi üyelerinin ve muhtarların yarışına sahne olacak.

Kırsal alanda yaşayan vatandaş üretimi yönelik projeleri merakla beklerken özellikle tüm partilerin ilçe adaylarının da belli olması ile birlikte hızlanacak bir yarış izleyeceğiz.

İnşallah adaylardan kırsal alanda da yapılacak projelerini duyacağız. İlimizde diğer illere kıyasla kırsal nüfusun fazla olduğu bilinmektedir. Seçimlerde kırsal bölge adaylarının vaatleri ve projeleri seçmen tarafından merakla beklenmektedir.

Özellikle İl Genel Meclisi adaylarının yarışında tekrar yarışa çıkan aday için önceki hizmetleri hem de gelecek dönemki hizmet yapabilme durumu seçmen tarafından değerlendirilecek. Bunun yanı sıra yeni adayların projeleri de seçmenler tarafından sorgulanarak en doğru adayı seçemeye çalışacaklar.
 

Yazarın Diğer Yazıları