• Haberler
  • Eğitim
  • İl Milli Eğitim Müdürü Gümüş: 'Medeniyet Değerlerimizle İlerlemeliyiz'

İl Milli Eğitim Müdürü Gümüş: 'Medeniyet Değerlerimizle İlerlemeliyiz'

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem merkez ilçe müdürler kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Gümüş: 'Medeniyet Değerlerimizle İlerlemeliyiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mesut Şeker ve Yaşar Dolapcı, Şube Müdürleri Halil İbrahim Kara, Mehmet Sait Aydın, Gülseren Anbarcı, Vedat Terlemez, Adem Türkmenoğlu ve merkez ilçe okul müdürlerinin katıldığı toplantı, 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin değerlendirilmesi ile başladı. Daha sonra değişen mevzuatın değerlendirilmesi yapıldı. Hizmet içi eğitim faaliyet programı, proje çalışmaları, Fatih Projesi, Temel Eğitimde iyi örnekler, 2024-2025 Eğitim öğretim yılında okutulacak seçmeli dersler, 2023/28 sayılı genelge, Destekleme Yetiştirme Kursları, Dilimizin Zenginlikleri Projesi konularının görüşülmesi ile toplantı devam etti.

Toplantıda konuşan İl Müdürü Gümüş; “Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde büyük ve güçlü Türkiye hedeflerinin gerçekleştirilmesi için Bakanlığımızın çizdiği bu hedefler doğrultusunda yürüyüşümüz hız kesmeden devam edecek. Bu yürüyüşü hep beraber yapmak zorundayız. Dolayısıyla öğrencilerimizi dijital dünya, hızlı değişen, dönüşen dünyaya göre yetiştirmek zorundayız. Çağı yakalarken aynı zamanda kendi medeniyet değerlerimizle ilerlemeliyiz” ifadelerini kullandı. 

Soru-cevap bölümüyle devam eden toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme