İyi Parti'den AK Parti'ye geçen Nihat Azizoğlu'ndan ilk açıklamalar

İyi Parti Kastamonu il başkan yardımcısıyken geçtiğimiz günlerde istifa eden iş adamı Nihat Azizoğlu AK Parti'ye katıldı.

İyi Parti Kastamonu il başkan yardımcısıyken geçtiğimiz günlerde istifa eden iş adamı Nihat Azizoğlu AK Parti’ye katıldı. Azizoğlu’na AK Parti rozetini AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda taktı.

İlk kurulduğundan bu tarafa AK Parti’ye üye olduğunu söyleyen Azizoğlu, 2022 yılı Ağustos ayında İyi Parti’ye katılarak yanlış bir karar verdiğini, tekrar AK Parti’ye katılmaktan mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

“YANLIŞ KARAR VERDİK, YUVADAN UÇTUK”

Nihat Azizoğlu’nun açıklamaları şu şekilde: “İlk kurulduğundan bu tarafa partimize üyeliğimiz devam etmektedir. Zaman zaman aktif görevler aldım zaman zaman basit görevler aldık. 2022 yılı Ağustos ayında yanlış karar verdik yuvadan uçtuk. Sonra kendimi çok suçlu hissettim. Devamlı gönlüm burada oldu.”

“GÖNLÜMÜZ AK PARTİ’Yİ SEVDİ”

Azizoğlu: “Çalışma arkadaşlarımdan hiçbir şikayetimiz yoktu ama gönül kimi severse güzel odur. Bizim gönlümüz AK Parti’yi sevdi. Cumhurbaşkanımızı sevdi. Dünya liderimizi sevdi. Biz onun yolunda yürümekten, peşinde yürümekten keyif aldık. Bundan sonra da 7-24, hiç yorulmadan, inşallah 4 olsa 4-0’a getirecek şekilde çalışmaya hazırız.”

“NEŞELİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ”

Azizoğlu son olarak: “Gönüllü bir şekilde, seve seve, nasip olursa saflarınızda yer almaktan, içinizde olmaktan gurur duyuyorum. Bunu can-ı gönülden söylüyorum. Bugün çok mutluyum. Bundan sonra da Allah nasip ederse mutlu, neşeli bir şekilde çalışacağız.”

Bakmadan Geçme