İyi Parti İl Başkanı Ataşalar'dan istifalar sonrası açıklama

İyi Parti İl Başkanı Faruk Ataşalar, İyi Parti'den istifa edip AK Parti'ye geçenler sonrasında ilik açıklamasını yaptı.

İyi Parti İl Başkanı Faruk Ataşalar, İyi Parti’den istifa edip AK Parti’ye geçenler sonrasında ilik açıklamasını yaptı. Ataşalar, “Doğan Ünlü ve küçük ortaklarının çırpınışı son bulacaktır” dedi.

“ALGI OPERASYONLARINI SEYREDİYORUZ”

Ataşalar’ın açıklaması şu şekilde: “14 Mayıs seçimleri için teşkilat olarak topyekün bir çalışmanın içinde olduğumuz şu günlerde partimizi yıpratmaya yönelik algı operasyonlarını üzülerek seyrediyoruz. Öncelikle belirtmek isterim ki her siyasi parti gibi partimize de yeni üyeler kaydolduğu gibi istifalarda söz konusu olabilmektedir.”

“ÜYE SAYIMIZ ARTIYOR”

Ataşalar şöyle sürdürdü: “Bilinmesini isterim ki İYİ Parti’nin Kastamonu’da üye sayısı her geçen ciddi bir artış göstermektedir. Bu resmi rakamlarla da sabit olup, üye sayımızda herhangi bir düşüş asla söz konusu değildir. İktidar partisinin münferit birkaç istifa üzerinden şov yapma amacı içinde olmasını yadırgamıyoruz. Çünkü devri iktidarlarının sonunun geldiğinin farkındalar. O yüzden bu çırpınışlarını beyhude birer çaba olarak görmekteyiz. İYİ Parti’nin Kastamonu’da tarih yazacağının ve önüne geçilemez yükselişinin farkında olduklarını biliyoruz.
 

“YIKILACAKSINIZ”

Ataşalar: “Başta Sayın Doğan Ünlü ve küçük ortaklarının bu çırpınışları 14 Mayıs’ta son bulacaktır. Partimizdeki münferit istifalardan beslenenler, Genel Başkanımıza iftira pankartları ile aziz milletimizi yanıltmaya çalışanlar buradan size diyorum ki ne yapsanız yıkılacak ve iktidarınızı geri getiremeyeceksiniz. Yerel seçimlerde Osman Öcalan’dan medet umanlar, bugün HÜDA-PAR’ı yerli ve milli bir yapı olarak milletimize bir alternatif olarak sunuyorlar. Sanıyorsunuz ki milletimiz sizin çıkar ortaklıklarınızın farkında değil, sanıyorsunuz ki milletin tek alternatifi sizsiniz. Beyler, düzen değişti. Türkiye’de artık güneşli günler çok yakın. İftira siyasetiniz 14 Mayıs’ta son bulacak. Kutuplaştırma siyasetiniz, 15 Mayıs sabahı tarihe gömülecek. Çünkü biz İYİ Parti olarak, Türkiye’nin yeniden bir hukuk devleti olması için, gençlerimizin yeniden nefes alabilmeleri için başımızı değil gövdemizi taşın altına koyduk.”

“MİLLETİN YÜZÜNE BAKAMAYACAKSINIZ”

İyi Parti Kastamonu İl Başkanı Faruk Ataşalar: “Türkiye’de artık umut var. O umudun adı İYİ Parti’dir. Biz kazandığımızda artık kimse terör siyasetinden, yalan ve iftira siyasetinden beslenemeyecek. Bütün yalan ve dolanlarınızın altında kalacak, bu milletin yüzüne bakamayacaksınız. 21 yıldır sırça köşklerinizde, devlerin tüm imkanlarını kullanarak ortaya koyduğunuz nefret dilinden artık Türkiye bıktı, Kastamonu bıktı. Anlayın artık milletimiz sizden bıktı ve gitmeniz için gün sayıyor.”

Bakmadan Geçme