Yazar Özgür Yılmazer, Kuzeykent İlkokulu'ndaydı

Çatalzetinli öğretmen yazar Özgür Yılmazer, Kuzeykent İlkokulu'nda düzenlenen imza günü ve söyleşide öğrencilerimizle bir araya geldi.

Anasınıflarından 4’üncü sınıflara kadar bütün öğrencilerin katıldığı etkinlik okulun salonunda gerçekleştirildi. Sabah 09.00'da başlayan etkinlik okul çıkışına kadar devam etti. Daha önce kendilerine dağıtılmış olan kitapları okuyan öğrenciler, yazarın kendi yaşamıyla ilgili ve kitaplarındaki kahramanlarla ilgili merak ettikleri soruları sordular. Daha sonra tek tek kitaplarını imzalatan öğrenciler bire bir sohbet imkanı da buldular. Öğrencilerin okudukları kitapların yazarıyla tanışmaktan mutlu oldukları gözlendi.

Özgür Yılmazer Kimdir?

Özgür Yılmazer, 1987 Kastamonu Çatalzeytin doğumlu. 2008 Yılında Bursa Uludağ Üniversitesi eğitim Fakültesinden Sınıf öğretmeni olarak mezun oldu. Halen Sakarya ili Osmanbey İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapıyor. Yazarın Okul öncesi ve 1’inci sınıflar için Mino'nun Yuvası Nerede? adlı öykü kitabı, 2’nci, 3’üncü ve 4’üncü sınıflar için Sevgili Günlük 1 ve Sevgili Günlük 2 isimli kitapları bulunuyor. Yeni bir kitabının daha basım aşamasında olduğunu da açıkladı. Kitaplarından ve söyleşiden mutlu olan öğrenciler adına Okul Müdürü Saim Çelebi okul çıkışında öğrencilerin huzurunda bir plaket takdim ederek, edebiyat yaşamında başarılı çalışmalar diledi ve teşekkür etti. 

Bakmadan Geçme